fransien walton vrouwencirkel
Ga je mee op reis?
Een reis van Verbinding?

In januari 2023 start een serie van 6 cirkels met een vaste groep vrouwen.

Deze reis is voor vrouwen die meer verbinding willen in hun leven. Bij wie het leven misschien niet altijd vlekkeloos verloopt. (Bij wie wel?) En die voelen dat harder werken niet de oplossing is.

Vrouwen die ruimte willen voelen.
Om zichzelf te zijn.
Om te ontspannen.
Om plezier te hebben.
Om te verbinden. Met zichzelf en met anderen.

Ruimte om van het leven te genieten.

Ben jij die vrouw?

Je bent van harte welkom!

De Vrouwencirkel is een plek waar je stil kunt staan.

Waar je jezelf mag zijn met alles wat er is.

Waar je diepe ontspanning ervaart.

Waar je je verbindt met jezelf, met jouw vrouw-zijn en met andere vrouwen.

Waar je je gedragen voelt.

Waar wil jij meer van in je leven?
En geef jij dat aandacht?
 
Meer ontspanning, verbinding en ruimte voor jezelf vraagt niet om harder te gaan werken. Het heeft aandacht nodig.
 
Wat als je die aandacht voor jezelf organiseert door een maandelijkse cirkel?
 

Een cirkel waar je stil mag staan, op adem mag komen en gewoonweg mag zijn. Waar je achterover kan leunen. Waar je diepe verbinding ervaart met jezelf. Waar je gevoed en geïnspireerd wordt. Waar je je veilig voelt in de vertrouwdheid van een vaste groep.

Als je meegaat op de Reis van Verbinding, krijg je

 ♡ Elke maand een plek voor jezelf waar je ontspant en geïnspireerd wordt.

 ♡ Voeding voor de verbinding met jezelf en jouw vrouw-zijn.

 ♡ Een vaste groep vrouwen waarmee je je kunt verbinden.

 ♡ Na elke cirkel een oefening om thuis te doen. Geen verplicht huiswerk, maar ondersteuning om dat wat je meeneemt uit de cirkel te integreren in je dagelijks leven.

 ♡ Een appgroep om met elkaar te delen (geen spam) en voor vragen en inspiratie.

 ♡ Voorafgaand aan de eerste cirkel een telefonisch gesprek met mij waarin we je verwachtingen en verlangens bespreken. Zodat de ik de inhoud van de cirkels kan afstemmen op de behoeften in de groep.

Waar & Wanneer

Eens per maand op vrijdagavond van 19.45 tot 22 uur.
In de ruimte van Yogabalans, Buitenmolenstraat 7 in Culemborg.
Op 20 januari, 17 februari, 24 maart, 21 april, 26 mei en 30 juni.

Investering

De kosten zijn 305 euro voor een half jaar.

Reacties na de cirkel van 18 november
“Vrijdag vond ik superfijn! Veilig, warm en open. Door de momenten die je deed met een geleide meditatie kon ik helemaal meegaan en bij mijn gevoel komen. Wat doe je dat goed! Dus ja, ik heb nu al punten / inzichten waar ik echt mee aan de slag kan, dat vind ik heel fijn, lekker praktisch. Je humor tussendoor vind ik ook heel erg prettig.”
BRECHTJE
“Dank! Voor de fijne, veilige plek. Mooie groep vrouwen bij elkaar. Fijn dat je mijn verlangen weer aanwakkerde!! Dank voor de inzichten. Na de eerste visualisatie kon ik goed voelen dat het echt te lang geleden was dat ik daar/zo dichtbij mezelf was geweest.”
ANONIEM
Fransien Walton

Hoi, ik ben Fransien

Ik geloof dat de wereld mooier is als jij jezelf bent. Als jij je verbonden voelt met jezelf en de wereld om je heen. En de ruimte en vrijheid voelt om keuzes te maken die voor jou kloppen.

Al 10 jaar begeleid ik mensen als coach en trainer. Ik werk specifiek met vrouwen, omdat ik dat het allerleukste vind. En omdat ik denk dat de wereld vrouwen nodig heeft die leven vanuit verbinding met zichzelf en hun talenten.

Ik ben onder andere geschoold in NLP, Systemisch Werk (familieopstellingen), het Enneagram, Vrouwelijk Leiderschap en werken met overtuigingen, gezondheid, stress en trauma (Psych-K, Live the Connection, het Alexander Concept).

Het belangrijkste wat ik doe in mijn werk is een veilige ruimte creëren waarin persoonlijke groei mogelijk is. Zie ook mijn blog over Holding Space.

Ik kijk erg uit naar deze Reis van Verbinding. Ga je mee?
Antwoorden op mogelijke vragen

Je bent van harte uitgenodigd om het te komen ervaren op één van de open avonden. Je kunt je hier opgeven voor de laatste open avond op vrijdag 16 december. Twijfel je, neem dan ook even contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Als begeleider draag ik zorg voor een veilige sfeer en verdieping door middel van een thema en oefeningen. We zitten letterlijk in een cirkel en maken het comfortabel met matten en kussentjes op de mooie houten vloer. Er is thee en iets lekkers.

De precieze invulling zal per avond verschillen, maar vaste ingrediënten zijn een oefening om te landen (zakken in je lijf), een inleiding op het thema van de avond, ruimte om te delen (of dat niet te doen) en een verdiepende oefening. Ik neem je bijvoorbeeld mee in een krachtige visualisatie, diepe ontspanning, een onderzoek naar je belemmerende overtuigingen, een effectieve tool om je brein tot rust te brengen of een oefening vanuit familieopstellingen.

Nee! Geen huiswerk. Er zijn wel ondersteunende oefeningen. Na elke cirkel ontvang je een oefening per mail om thuis te doen. Bijvoorbeeld een audio opname van een visualisatie of een simpele instructie van een breinoefening.

Nee 😉 Er bestaan heel veel verschillende soorten vrouwencirkels. En ik weet natuurlijk niet precies wat jij zweverig vindt. Maar ik hou ervan als het ook praktisch en met beide benen op de grond is. In de cirkel gaat het wel over voelen. We doen ook meditatie/visualisatie oefeningen. En tegelijk zitten we met onze billen stevig op de grond. Ik maak ook graag een grapje of luchtige opmerking tussendoor.

Een vrouwencirkel is in mijn ogen veel meer dan een beetje kletsen en thee drinken. Daarom draag ik als begeleider zorg voor een stevige bedding en oefeningen die inzicht, verdieping of een nieuwe ervaring geven.

Een vrouwencirkel is ook geen praatgroep of therapie. We gaan niet elkaars problemen oplossen of advies geven. Wel is er ruimte om te delen (je bepaalt altijd zelf wat en hoeveel) en luisteren we met aandacht naar elkaar.

Je bent van harte welkom met alles wat er is. Ik weet dat het voor sommige vrouwen heel spannend is. Stel je eens voor, hoe zou het zijn om je veilig te voelen in een groep vrouwen? Stel dat je dat zou kunnen ervaren? Veilig was het meest genoemde woord in de reacties op de vrouwencirkel van 18 november.

De vraag is: waar wil jij meer van in je leven? En wil je dat nu of over een tijdje?

Jij bepaalt natuurlijk wat er wel en niet in je leven past. Maar juist als je weinig ruimte ervaart, nodig ik je van harte uit. Hoe zou het zijn om meer innerlijke ruimte te ervaren? Beter te voelen welke keuzes jij wil maken? Wat voor jou kloppend is en wat niet? Daar helpt de cirkel bij!

Ga je mee op reis?

Scroll to Top
Scroll naar top