Reacties na de Vrouwencirkel op 18 november
“Vrijdag vond ik superfijn! Veilig, warm en open. Door de momenten die je deed met een geleide meditatie kon ik helemaal meegaan en bij mijn gevoel komen. Wat doe je dat goed! Dus ja, ik heb nu al punten / inzichten waar ik echt mee aan de slag kan, dat vind ik heel fijn, lekker praktisch. Je humor tussendoor vind ik ook heel erg prettig.”
BRECHTJE
“Dank! Voor de fijne, veilige plek. Mooie groep vrouwen bij elkaar. Fijn dat je mijn verlangen weer aanwakkerde!! Dank voor de inzichten. Na de eerste visualisatie kon ik goed voelen dat het echt te lang geleden was dat ik daar/zo dichtbij mezelf was geweest.”
ANONIEM
“Ik vond vrijdagavond heel fijn om mee te maken. De herkenbare problemen van de andere vrouwen zijn ook mijn problemen. Ik heb altijd gedacht dat ik zo anders ben dan een ander. De manier waarop jij de avond leidde ging heel natuurlijk. Ik voelde me veilig en ook gehoord. Ik mocht zijn wie ik ben. En dan ook nog al die lekkere hapjes...”
YVONNE
“Ik vond het heel bijzonder. Was erg onder de indruk.”
ANONIEM
“Goeiemorgen lieve Fransien, ik vond het heel fijn gisteren! Normaal gesproken kan ik niet slapen als ik ’s avonds een activiteit heb. Daar had ik gisteren geen last van. Je zette een sfeer neer, waarin ik heel dicht bij mezelf kon blijven, in de rust en vertraging. Een prima slaapmutsje 🙂 Maar bovenal fijn om hierin mezelf én anderen te ontmoeten. Dankjewel.”
MARLI
Scroll to Top
Scroll naar top